Співачка Камалія розповіла, хто зруйнував її шлюб із Захуром.

Камалія розповідає про зраду шлюбу
Камалія розповідає про зраду шлюбу

Українська співачка Камалія заявила, що винуватицею свого розлучення з Мохаммадом Захуром є його дочка Тетяна. Про це вона заявила в інтерв'ю "Фокусу".

У своєму зверненні Камалія зазначила, що проблеми у їхньому шлюбі почалися через образи з боку дочки Захура. Вона також викрила помилку чоловіка, який змушив співачку і їхніх доньок жити під одним дахом зі своїми дітьми від першого шлюбу.

Якщо з його сином у мене склалися добрі стосунки, то його дочка від початку ставилася до мене ревниво і, навіть не знаючи мене, не хотіла ні знайомитися, ні спілкуватися, - заявила Камалія.

Дочка Захура мешкала у Великобританії, в будинку, який належав її батькам. Вона не хотіла, щоб нова дружина батька там з'являлася.

Коли російські війська вторглися до України, Камалія спочатку відмовлялася переїжджати до будинку дочки Захура, але її чоловік настоював на цьому.

На початку війни всіх іноземців, в тому числі британців, попереджали про необхідність покинути Україну. Мій чоловік виїхав з дітьми, але я не хотіла нікуди поїхати, особливо до того будинку. Але коли діти зателефонували і почали плакати, кажучи: "Мамо, будь ласка, приїжджай, тебе там уб'ють", мені не залишалося вибору, окрім як поїхати до Лондона і жити під одним дахом з дочкою Захура, - зізналася Камалія.

У будинку, де жила дочка Захура, разом з Камалією і її доньками жили й інші люди.

Дочка чоловіка постійно втручалася у життя сім'ї і створювала проблеми, заявила Камалія.

Ми почали мати конфлікти з дочкою Захура. Остання сутичка навіть майже переросла у фізичну битву. В червні 2022 року я зібрала свої речі і заявила, що не повернуся назад, а виїхала в Україну. Захур почав шукати нове житло, але цей процес тривав у Британії довгий час, - розповіла співачка.

Рішення про розлучення було прийняте після того, як дочка Захура заявила, що підстриже волосся доньок Камалії.

Коли я запитала Захура, чому таке рішення було прийнято без моєї участі, він емоційно відповів: "Ти хочеш, щоб я покинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її", - розповіла співачка.

Камалія заявила, що це остаточне розлучення, яке було оформлено за шаріатом, який був основою їхнього шлюбу.

Розлучення Камалії викликало активні обговорення в мережі. Вона висловила зацікавленість цією темою і намекнула на можливе повернення до Мохаммада Захура.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua