Стало відомо, коли відбудеться похорон Алена Делона.

Похорони Алена Делона відбудуться найближчим часом
Похорони Алена Делона відбудуться найближчим часом

Французький актор Ален Делон бажав, щоб його похорон відбувся у вузькому колі родичів, але його бажання не було виконане. Натомість на церемонію прийдуть 40 друзів і членів сім'ї, включаючи його дітей. Поховання відбудеться на собачому цвинтарі в містечку Душі поруч з його улюбленими собаками, які є його найбільшими приятелями.

Однак Хіромі Роллін, колишня дружина Алена Делона, бажала бути присутньою на прощанні. Але діти актора не згодні на її присутність, через те, що вона катувала їх батька як фізично, так і морально. Крім того, Хіромі часто сварилася з родичами Алена, тому відносини в сім'ї були напруженими. Також, колеги зі світу кіно проведуть окрему церемонію прощання з Делоном, щоб вшанувати його пам'ять.

Нагадаюмо, що Ален Делон помер у віці 88 років у своєму маєтку в містечку Душі, розташованому південніше Парижа більш ніж на 130 кілометрів.

Актор розпочав свою кар'єру у 1957 році. Серед його найвідоміших фільмів можна назвати "На яскравому сонці", "Рокко та його брати", "Леопард", "Нескорений", "Самурай", "Сицилійський клан" та інші. Хоча Делон ніколи не знімався в Голлівуді, він був популярний не тільки в Європі, але і в США та Азії.

У 2024 році президент Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною". А в 2022 році актор взяв участь у спільному інтерв'ю з Зеленським та процитував славетного українського поета Тараса Шевченка під час телевізійної програми.

У 2022 році Ален Делон також долучився до проєкту солідарності з українським народом, який очолив журналіст Cyril Viguier та посольство України у Франції.

Раніше повідомлялося, що Ален Делон вперше з'явився на публіці в 2021 році з метою підтримки України в боротьбі проти агресора. "Те, що відбувається в Україні, глибоко засмутило і вразило мене, тому я борюся за українців", - розповів він.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua