Стало відомо, скільки пропозицій на онлайн-шлюб у «Дії» подали українці.

Скріншот сторінки на сайті Дії
Скріншот сторінки на сайті Дії

Шлюб онлайн: результати та попит

За три дні роботи сервісу "Шлюб онлайн" у застосунку Дія, 416 133 українці зробили пропозицію про одруження. Проте, лише в 49 282 випадках отримали позитивну відповідь. Про це повідомив Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації.

Міністр назвав сервіс "Шлюб онлайн" революційним, оскільки він здобув широку популярність. Протягом перших 24 годин роботи, українці забронювали дати для весіль протягом наступних двох місяців.

Результати за три дні в цифрах: 416 133 пропозиції зробили користувачі. Цікаво, що позитивних відповідей лише 49 282, тому спробуйте ще раз. 1 247 пар подали заяви про шлюб

Запуск бета-тесту сервісу був проведений Мінцифри, і вже 197 пар успішно одружилися онлайн.

Варто зазначити, що послуга "Шлюб онлайн" була запущена Мінцифри у застосунку "Дія". Цей сервіс дозволяє одружитися всього за кілька кліків, без необхідності збирати документи та відвідувати офіси. Громадянам України доступний повний цикл процедур, починаючи з подання заяви, онлайн весілля та закінчуючи отриманням свідоцтва.

Михайло Федоров підкреслив, що завдяки сервісу "Шлюб онлайн", військовослужбовці та пари, які знаходяться в різних містах чи навіть країнах, зможуть одружитися незалежно від просторових обмежень.

Нагадаємо, що бета-тест онлайн-шлюбу в застосунку "Дія" був запущений Мінцифри 29 травня.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua