Суми лишилися без світла і зв'язку після атаки РФ.

Суми без світла та зв'язку
Суми без світла та зв'язку

Ворог атакував Суми дронами

Учора вночі ворог масовано атакував Суми за допомогою дронів. Було більше десяти вибухів. У результаті цього пошкодилися підстанції, і виникли проблеми з електро- та водопостачанням. Про це повідомило "Радіо Свобода".

У місті зараз працюють лише кілька світлофорів. Немає електроенергії і зв'язку. Вода подається під пониженим тиском через удари. Тролейбуси сьогодні не курсуватимуть через відсутність електроенергії. Але об'єкти критичної інфраструктури, такі як водоканали та лікарні, підключені до резервного живлення.

За інформацією місцевої влади, ніхто не постраждав. Окрім об'єктів критичної інфраструктури, також пошкодилися кілька дачних будинків.

Атака на Конотоп

Також уночі РФ атакувала Конотоп. Було влучання на одному з підприємств. І тепер місто також без світла і зв'язку.

Нові ракетні атаки на Сумщину

Сьогодні вдень, 17 вересня, начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх повідомив про наступну масовану ракетну атаку росіян на Сумщину. Зафіксовано чотири вибухи. Наслідки досліджуються.

Нагадаємо, що після опівночі місто Суми було ціллю масового авіаційного удару за допомогою ворожих безпілотників. Пізніше виявилося, що ворожий дрон атакував об'єкти енергетичної системи.

Також повідомлялося, що пізно ввечері 16 вересня російські війська нанесли авіаційний удар по місту Конотоп в Сумській області за допомогою безпілотників типу "Шахед".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua