Титуловані «нейтральні» спортсмени з РФ привітали Путіна з днем народження.

Титуловані спортсмени вітають Путіна з днем народження
Титуловані спортсмени вітають Путіна з днем народження

Російському диктатору Путіну виповнюється 72 роки

Сьогодні, 7 жовтня, російському диктатору Володимиру Путіну виповнюється 72 роки. Спортсмени зняли відео, в якому вітають його з днем народження. Це пропагандистське відео, в якому вони підтримують Путіна і його лідерство.

«Ви лідер нашої дружньої країни. Ви лідер переможців, опора сотень мільйонів сердець», - зазначили автори звернення.

У відео знялися різні російські спортсмени, серед яких олімпійські чемпіони і призери. Серед них - Аліна Загітова, Світлана Ромашина, Яна Єгорян, Климент Колесников, Лала Крамаренко та Олександра Пацкевич. Варто відзначити, що Міжнародний олімпійський комітет не рекомендує допускати російських спортсменів, які підтримують війну проти України, до змагань.

Попри свої 72 роки, Путін заявив, що не планує робити цей день особливим. Але відомо, що він зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав.

Згадаємо, що минулого року на день народження Путіна спецслужби організували салют. Але українські Збройні сили збили ворожу вогнеметну систему «Солнцепьок», яка є символом російського військово-промислового комплексу. Крім того, Кадиров запропонував скасувати президентські вибори в Росії.

На жаль, треба зазначити, що українські військові ліквідували колишнього гравця російської молодіжної футбольної збірної Тимура Осмоловського під час атаки дроном. Це сталося 25 вересня 2023 року. Осмоловський був футболістом кількох клубів, включаючи московський «Спартак», і завершив свою кар'єру в 2023 році. Він залишив дружину та дочок.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua