Трамп із сином накинулися на Зеленського під час його візиту до США.

Трамп і син атакують Зеленського в США
Трамп і син атакують Зеленського в США

Трамп та Трамп-молодший засудили Зеленського за візит до США

Колишній президент США Дональд Трамп та його син Дональд Трамп-молодший засудили президента України Володимира Зеленського під час його недавнього візиту до Сполучених Штатів, повідомляє Reuters.

Під час мітингу в Пенсільванії Трамп-старший заявив: "Я думаю, Зеленський - найбільший продавець в історії. Кожного разу, коли він приїжджає до країни, він йде з 60 мільярдами доларів". Він також висловив припущення, що Зеленський підтримує його політичних опонентів і хоче, щоб вони перемогли на виборах у 2024 році.

Зеленський хоче перемоги демократів на виборах у США у 2024 році.

Тим часом Трамп-молодший виявив свою критику Зеленського в соціальних мережах, відреагувавши на коментарі президента України стосовно його батька. Він запитав, чи має іноземний лідер, якому американські платники податків допомагали фінансово, право атакувати кандидатів Республіканської партії на пост президента.

Так от, іноземний лідер, який отримав мільярди доларів фінансування від американських платників податків, приїжджає до нашої країни і має нахабство атакувати кандидатів Республіканської партії на пост президента?

Президент України перебуває у США для участі в Генеральній Асамблеї ООН та отримання продовження підтримки в конфлікті з Росією.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua