Трамп назвав причини, з яких може відмовитися від дебатів з Гарріс.

Трамп розмовляє на прес-конференції
Трамп розмовляє на прес-конференції

Кандидат на посаду президента Дональд Трамп заявив, що "імовірно" погодиться на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, але залишає за собою право відмовитися від них. Про це він заявив у інтерв'ю для Fox News.

Трамп навів кілька причин, з яких він може відмовитися від дебатів. Він посилався на своє лідерство в опитуваннях як у всій країні, так і в важливих штатах. Він також вважає, що громадськість вже знає позиції обох кандидатів з усіх питань. Також Трамп висловив свою неприязнь до ABC News і заявив, що не хоче підтримувати фейкові новини.

Раніше Трамп і президент Джо Байден домовилися прийняти участь у двох дебатах, які будуть транслюватися на телеканалі ABC News. Гарріс заявила, що готова до дебатів з Трампом і звинуватила його в тому, що він боїться вийти з нею на публічний поєдинок. Раніше Трамп заявив, що погодиться на дебати з Гарріс, щонайменше один раз, але потім його кампанія заявила, що дебати можуть відбутися лише після того, як демократи офіційно визначать свого кандидата.

Остаточне рішення про дебати буде прийняте після Національного з'їзду Демократичної партії, який відбудеться з 19 по 22 серпня в Чикаго.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua