Трамп пообіцяв депортувати мігрантів, які нібито їдять собак та котів.

Депортація зловмисників, які зливаються на тварин
Депортація зловмисників, які зливаються на тварин

Трамп загрожує депортувати гаїтянських мігрантів з Огайо

Дональд Трамп заявив, що планує провести масову депортацію гаїтянських мігрантів з міста Спрінгфілд в Огайо. Він зробив це після того, як під час дебатів з Камалою Гарріс використовував неправдиві звинувачення щодо гаїтянців. За даними Reuters, Трамп заявив: "Ми зробимо великі депортації в Спрінгфілді, штат Огайо".

Цього разу Трамп не повторив своїх тверджень стосовно мігрантів, що вживають домашніх тварин, що викликало негативні реакції в соціальних мережах.

Проте Трамп не надав жодних інших аргументів для депортації гаїтян. Більшість з 15 тисяч мігрантів з Гаїті, які проживають у Спрінгфілді, перебувають у США легально.

Трамп звинуватив демократів у злочинності через нелегальних мігрантів

Під час дебатів Трамп звинуватив демократів у збільшенні кількості нелегальних мігрантів та загальному зростанні злочинності, зокрема "мігрантської злочинності". Він заявив: "Вони дозволили злочинцям в'їжджати сюди. У Венесуелі рівень злочинності зменшився, знаєте чому? Тому що всі їхні злочинці приїхали сюди. Тому що вона (Гарріс) дозволяє їм приїжджати сюди. Подивіться, що відбувається в наших містах? У Спрінгфілді мігранти їдять домашніх тварин наших жителів". Проте ведучий зазначив, що немає доказів, які б підтверджували цю заяву.

Після висловлювання Трампа в соціальній мережі Tiktok поширився тренд, в якому американці жартували про "приготування" котів та собак.

Папа Римський критикує Трампа та Гарріс перед виборами

Папа Римський Франциск висловив критику кандидатів у президенти США через антимігрантську політику Трампа та підтримку права на аборти Гарріс. Він назвав вибір, що стоїть перед американськими виборцями, "вибором меншого зла".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua