Трамп пообіцяв Зеленському домагатися справедливого миру - ЗМІ.

Трамп і Зеленський розмовляють за столом
Трамп і Зеленський розмовляють за столом

Трамп заявив, що підтримка України буде продовжуватися

Кандидат на посаду президента США Дональд Трамп під час розмови з Володимиром Зеленським запевнив, що у разі своєї перемоги підтримка нашої країни з боку США не припиниться. Про це повідомляє Politico.

"Після виборів Венса на посаду віцепрезидента першим іноземним лідером, якому зателефонував Трамп, став Зеленський. Інформовані особи зазначають, що розмова пройшла навіть краще, ніж відгуки про їх загальну бесіду. За їх словами, Трамп назвав ці новини "фейковими", сказав, що він допоможе Путіну і пообіцяв забезпечити справедливий мир"

"Те, що Трамп назвав цю розмову хорошою, свідчить про те, що його ворожнеча до Зеленського - це стара історія", - сказав Джон Гербст, колишній посол США в Україні, який добре знає про їхні стосунки в Атлантичній раді.

Зауважено, що ніхто не може передбачити, що Трамп зробить, навіть сам Трамп. Його постійні характеристики на світових аренах - непередбачуваність, трансакційний підхід до зовнішньої політики і особистість орієнтований підхід. У конфронтації "я" Трампа з "тим" часто перемагає "я", що може бути небажаним для України.

"Але перемога Трампа у листопаді не обов'язково означає, що Україна приречена, а Путін врятований. Все залежить від переможця, і люди, які оточують Трампа, борються за нього", - додано в матеріалі.

Джерело: ZN.UA


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua