Трамп запустить рекламну кампанію, щоб протистояти популярності Гарріс - ЗМІ.

Трамп проти Гарріс: рекламна кампанія
Трамп проти Гарріс: рекламна кампанія

Штаб кандидата у президенти США Дональда Трампа запустить рекламну кампанію цього тижня з метою зупинити зростання популярності віце-президента США Камали Гарріс. Витрати на кампанію становлять 10 млн доларів США. Реклама буде показуватися в шести невизначених штатах, де вибори є непевними, з метою протистояти зростанню ентузіазму виборців і спонсорів підтримки Камали Гарріс, яка є опоненткою Трампа. Це найбільша покупка реклами Трампом з січня, коли він боровся з республіканськими противниками за номінацію кандидатом від Республіканської партії.

Штаб Трампа відмовився коментувати ситуацію, але рішення було прийняте після зміни курсу виборчої кампанії через кандидатуру Камали Гарріс. Після кількох місяців атак на придатність Джо Байдена перед виборами, передвиборна кампанія Трампа змушена змінити свій напрямок, щоб знайти нові аргументи проти Камали Гарріс, яка є молодшою і енергійнішою за Трампа.

В понеділок Трамп розмістив на своїй платформі Truth Social рекламу, в якій використав слова Камали Гарріс зі старих інтерв'ю, передвиборних заходів та дебатів, намагаючись змалювати її як надзвичайно ліберальну жінку, відірвану від простих американців. У відповідь на це, Гарріс звинуватила штаб Трампа в поширенні брехні про свою кар'єру.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua