Тренер збірної Чехії оцінив стан збірної України перед очною грою.

Тренер збірної Чехії оцінив стан збірної України перед очною грою
Тренер збірної Чехії оцінив стан збірної України перед очною грою

Перед матчем 4-го туру Ліги націй-2024/2025 між Україною і Чехією, який відбудеться у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав", головний тренер чеської команди Іван Гашек висловив свою думку перед ЗМІ.

Ми знаємо, що Україна добре грає на контратаках. Ми дивилися матч проти Грузії і помітили нових гравців. Проте, я вважаю, що заявка на новачка не змінила якість команди. Тактична гра також залишилася незмінною. Ми бачили, що до складу повернувся Артем Довбик, який не грав проти нас у Празі. Я думаю, він наразі є не тільки найкращим нападником в Європі, але і в світі.

Чи будуть зміни в стартовому складі? Я оцінюватиму форму кожного гравця після ще одного тренування. Я вже маю свій склад, але не буду про нього говорити", - заявив Іван Гашек.

Нагадаємо, що в понеділок, 14 жовтня, збірна України проведе свій четвертий матч у групі В1 Ліги націй-2024/2025, граючи проти Чехії.

Матч відбудеться на Міському стадіоні у Вроцлаві, Польща. Початок зустрічі - о 21:45 за київським часом.

Трансляцію матчу в прямому ефірі забезпечує сервіс Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1, який доступний у пакетах підписок Максимальна, Спорт та Оптимальна. Також гру можна буде безкоштовно переглянути на каналі Megogo Спорт через цифровий ефір Т2 та кабельну мережу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua