Третя штурмова назвала винних у масових рейдах ТЦК.

Третя штурмова назвала винних у масових рейдах ТЦК
Третя штурмова назвала винних у масових рейдах ТЦК

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін в інтерв'ю "Фокусу" заявив, що суспільство має взяти на себе відповідальність за рейди ТЦК зі скандальними інцидентами. Він вважає, що потрібно змінювати спілкування з населенням та підходи до підготовки людей, щоб змінити ситуацію. Згадавши про мобілізацію, Жорін зазначив, що вона не завжди є мотивуючою, але Україні все одно доведеться вдаватися до неї, і важливо, як до неї ставляться люди, що були мобілізовані.

Головні завдання - робота з населенням та інформаційне освітлення

Жорін відзначив, що робота з цивільним населенням крайньо важлива, але, на жаль, її часто не враховують. Він також підкреслив важливість належної інформаційної роботи з людьми. Він запропонував окремі зміни, які можуть допомогти змінити відношення суспільства до мобілізації.

Нещодавно проведена перевірка військово-облікових документів у військовозобов'язаних на концерті "Океану Ельзи" викликала різні реакції. Народний депутат Микита Потураєв вважає, що така перевірка не загрожує українській культурі. З іншого боку, керівниця медичної служби "Ульф" Аліна Михайлова висловилася жорстко проти облави на відвідувачів концерту.

Статистика ТЦК та СП свідчить про збільшення кількості добровільних появ людей після рейдів в публічних місцях.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua