Тривожна ніч на Черкащині: ворог атакував область дронами.

Ворог атакує Черкащину дронами
Ворог атакує Черкащину дронами

Російські загарбники запустили ударні дрони по Черкащині

У ніч на 19 вересня російські загарбники атакували Черкащину, де були запущені ударні дрони. В результаті падіння збитої цілі, освітній заклад отримав пошкодження. Про це повідомив глава Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець у своєму телеграм-каналі.

“Знову ніч із тривогами через загрози з повітря. На рахунку наших оборонців збитий ворожий БпЛА”, - заявив глава регіону.

Також, за його словами, унаслідок бойової діяльності ударом по іншій цілі, заклад освіти на Звенигородщині отримав пошкодження. Щасливо, обійшлося без постраждалих. Пожежу на покрівлі вдалося ліквідувати.

“Прошу кожного з вас реагувати на попередження про небезпеку. Навіть 100% ураження повітряних цілей не гарантує безпечного перебування там, де діє протиповітряна оборона. Уламки також загрожують”, - закликав Табурець.

Нагадаємо, що в ніч на 19 вересня ворог здійснив атаку на Рівненщину, але наші захисники збили ворожу повітряну ціль. У результаті ніхто не постраждав.

Як повідомлялося, внаслідок російської атаки керованими авіабомбами на Запорізькому районі загинула одна жінка, а ще двоє людей отримали поранення. 

Ракетний удар по Харкову

Близько опівночі 19 вересня російські окупанти завдали ракетний удар по Харкову, в результаті чого були зруйновані два приватних будинки у Шевченківському районі. Виникла також масштабна пожежа, яка поширилася на господарські споруди та рослинність. Попередньо відомо, що російські загарбники використали балістичне озброєння для здійснення цієї атаки. Харківська обласна прокуратура вже розпочала кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Атаки ударними безпілотниками на Київщині

Також в ніч на 19 вересня російські загарбники атакували Київщину за допомогою ударних безпілотників. Системи протиповітряної оборони працювали двічі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua