Туристи масово критикують найромантичніше місто світу .

Туристів розчарує відоме романтичне місто
Туристів розчарує відоме романтичне місто

В Парижі населення дуже густе. На кожен квадратний кілометр припадає більше 350 тисяч осіб. Туристи, які відвідують місто, дуже незадоволені і критикують його, повідомляє британське видання Express.

Співвідношення туристів до місцевого населення в Парижі становить 1708%. Це має великий вплив на рейтинг міста серед туристів.

Проблеми Парижа

Туристи скаржаться на Париж. Вони зауважують, що практично неможливо відвідати популярні місця через величезні черги. Люди жартують, що якщо ви хочете заощадити гроші на готелях і провести більшу частину часу у чергах, то їздіть в Париж.

Люди також розлючені, що місто не прибирається швидко, тому воно виглядає брудним.

Один турист сказав: "Якщо ви хочете витратити багато грошей, щоб стояти годинами в чергах на кожному відвідуваному місці з багатою кількістю людей, то їздьте в Париж. Люди грубі, і ви не можете безпечно їздити на метро після 21:00".

Ще одна проблема - крадіжки. Туристи бояться, що їх можуть позбавити гаджетів, гаманців та інших речей.

Інший незадоволений відвідувач сказав: "Це місто відоме кишеньковими крадіжками, продавцями вкрадених мобільних телефонів, хамством, брудними районами, вуличними бійками та переповненими місцями".

Однак є люди, які захищають Париж і стверджують, що це одне з найпрекрасніших міст у світі. Вони вважають, що художні музеї та Ейфелева вежа роблять місто дуже приємним. Експерти не виявили значного зниження зацікавленості Парижем, навпаки, вони вважають, що воно залишиться найромантичнішим містом.

На виставці творів українських митців Fenetre в Парижі представлені роботи 24 авторів, включаючи живопис, графіку, фотографію, пластику та ювелірні вироби.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua