У Бердянську вибухнув автомобіль судді-зрадника Віталія Ломейка.

Автомобіль Віталія Ломейка вибухнув у Бердянську
Автомобіль Віталія Ломейка вибухнув у Бердянську

Автомобіль з суддею-зрадником підірвали в Бердянську

У середу, 2 вересня, у тимчасово захопленому Бердянську стався вибух, в результаті якого було підірвано автомобіль з суддею-зрадником Віталієм Ломейком. Про це повідомили із Головного управління розвідки Міноборони України.

Автомобіль зрадника був підірваний біля шостого будинку на вулиці Красних Партізан у мікрорайоні Лиски, неподалік порту, повідомляє ГУР. За даними розвідки, Ломейко знаходився в машині під час вибуху.

Віталій Ломейко є суддею Чернігівського районного суду Запорізької області, який залишився в окупованому Бердянську. Він порушив присягу в умовах війни і свідомо та добровільно співпрацює з російськими загарбниками, зазначає розвідка.

«Доля Віталія Ломейка, який причетний до репресій українців у окупації та воєнних злочинів – нагадування усім зрадникам, що прислужування катам українського народу небезпечне для здоров'я і життя», – підкреслює ГУР.

Нагадаємо, 1 жовтня невідомі особи поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі підірвали автомобіль ВАЗ 2110. «У салоні перебували троє військовослужбовців російської окупаційної армії. Операцію зі знищення загарбників, причетних до жорстокого терору місцевого населення, під координацією ГУР здійснили українські підпільники, влаштувавши ворогу мінну пастку», – йдеться у повідомленні. ГУР наголошує, що «кожного воєнного злочинця чекає справедлива відплата».

Сотні українців на окупованих територіях не лише залишаються вірними своїй країні й чекають на її визволення, але й активно співпрацюють зі Силами оборони, прискорюючи процес визволення. Про це розповів офіцер Головного управління розвідки Міноборони України під позивним «Ольстер», який координує підпілля на окупованих територіях.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua