У Білгород прилетіла "відповідь за Харків": вибухи та пожежа.

Вибухи та пожежа в Білгороді
Вибухи та пожежа в Білгороді

Вибухи в місті Білгород, Росія

У неділю, 1 вересня, у місті Білгород, Росія, сталася серія вибухів. Цю новину телеграфують в російських Телеграм-каналах. Слід зазначити, що атака на місто відбулася одразу після удару по Харкову. Там лунали сирени повітряної тривоги та вибухи. В мережі також з'явилися фото та відео наслідків.

Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що над областю збили кілька повітряних цілей. За його словами, ЗСУ завдали удару по Білгороду та Білгородському району. Також він стверджує, що збито кілька повітряних цілей. З-пабліки пишуть, що Україна запустила щонайменше сім ракет RM-70 Vampire.

Гладков також повідомив, що у Білгороді поранено вісім людей, зокрема двох дітей. Ще одна людина отримала поранення у селищі Майський. Серед постраждалих є автомобіль, балкон однієї з квартир та суха трава.

Приліт по Бєлгороду / Фото: Справжній Гладкий via Telegram

Тимчасом, російський Telegram-канал Baza повідомляє, що внаслідок обстрілу міста постраждали 12 людей, включаючи двоє дітей. Телеграм-канали почали масово публікувати фотографії диму, що піднімається над містом. Зокрема, канал "Жерсть Бєлгород" опублікував відео з палаючим автомобілем та пожежею в Ботанічному саду.

Обережно, у відео нецензурна лексика!

Нагадаємо, Москву та 15 областей Росії атакував "рій" дронів. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua