У Челябінську школяр з молотком напав на однокласників, одна дитина у критичному стані (відео).

Школяр з молотком напав на однокласників
Школяр з молотком напав на однокласників

У Челябінську відбувся напад одного з учнів школи на його однокласників. Він заскочив до класу з молотком і почав нападати на них. Одна дівчинка опинилася в лікарні у критичному стані.

За даними видання Shot, 13-річний хлопець на ім'я Рома проломив череп однокласниці Валерії молотком. Дівчинка була доставлена до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні, її стан є критичним.

Нападник не мав конкретної жертви, він атакував учнів хаотично при вході до класу. Вчителька хімії захистила учнів, кинувшись на підлітка. Вона отримала незначні поранення.

За даними, підліток, який здійснив напад, був у психологічному супроводі і майже не спілкувався зі своїми однолітками.

«За попередніми даними, челябінський підліток, який здійснив напад на школу, був учасником смертельної гри-квесту самогубства. Проте він не зміг завершити її до кінця. Після нападу його затримали. Роман часто висловлював свої думки про світовий порядок, нацизм, силу зброї і свободу слова» - повідомляють джерела.

Затриманий підліток знаходиться в поліції разом з батьками. В результаті постраждали чотири людини: троє учнів - Лера, Маша і Андрій, а також вчитель. У вчителя зламаний палець. Усі школи Челябінської області підсилили заходи безпеки.

Раніше також був зареєстрований напад у школу №5 міста Сосновий бір під Улан-Уде. Учень 9-го класу напав на учнів і вчительку з армійським топором, а потім підпалив клас.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua