У День Незалежності розвідники підірвали склад боєприпасів у Воронезькій області.

Розбиті склади боєприпасів в Воронезькій області
Розбиті склади боєприпасів в Воронезькій області

Військові України атакували склад боєприпасів росіян у Воронезькій області

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що військові напали на склад боєприпасів російських військ у Воронезькій області.

На цьому складі знаходились артилерійські снаряди, набої для стрілецької зброї та земля-повітряні ракети. Всього там було близько 5 тисяч тонн боєприпасів.

Склад належав угрупованню "Захід" російської армії та розташовувався біля поселення Острогозьк. Вибухи на складі тривають досі, повідомили розвідники.

Раніше влада Воронезької області повідомила про вибухи в регіоні. Губернатор Олександр Гусєв заявив, що російські сили протиповітряної оборони знищили п'ять безпілотників. Однак внаслідок пожежі, що виникла через падіння фрагментів, сталися вибухи боєприпасів.

Інформація про те, який саме склад постраждав, не надавалася. За словами губернатора, в одному селі та одному садовому товаристві області провели евакуацію. Також через пошкодження ліній електропередачі в одному з сіл перебої з електропостачанням.

Нещодавно також вибухи пролунали в Курську. У регіоні оголосили тривогу, а у деяких районах міста спрацювала сигналізація автомобілів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua