У «Дії» запрацювала нова функція.

Нова функція на «Дія»
Нова функція на «Дія»

Сканування штрихкодів для перевірки участі в програмі "Національний кешбек"

У застосунку "Дія" тепер можна сканувати штрихкоди товарів для перевірки їх участі в програмі "Національний кешбек". Про це повідомив Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій.

"У "Дії" додали новий інструмент – сканер штрихкодів – до сервісу "Нацкешбек". Тепер можна заздалегідь дізнатися, чи нараховується кешбек за певний товар, не заглядаючи до касирів супермаркету або шукати позначку на упаковці", - повідомили в сервісі.

Щоб отримати необхідну інформацію, достатньо навести сканер на штрихкод товару. Якщо товар є учасником програми, кешбек буде нараховано. В іншому випадку "Дія" повідомить про це.

Бета-тестування програми "Національний кешбек"

Наразі у сервісі "Національний кешбек" триває бета-тестування, до якого поступово додається новий функціонал.

Нагадаємо, після завершення бета-тестування стартує офіційна програма підтримки громадян "Національний кешбек" в Україні.

10% кешбеку за українські товари

З 2 вересня у застосунку "Дія" почали тестувати послугу "Національний кешбек". За купівлю вітчизняних товарів будуть повертати 10%. Таким чином українці зможуть отримувати до 3 тисяч гривень кешбеку щомісяця.

До програми "Національний кешбек" вже приєднались понад 1 тисяча компаній та 167 ФОПів станом на 13 вересня 2024 року. Серед них є кілька компаній з власниками з Росії, а також один бізнес, яким до сьогодні володіє громадянин РФ.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua