У Дніпрі та Запоріжжі під час тривоги пролунали вибухи.

Вибухи у Дніпрі та Запоріжжі
Вибухи у Дніпрі та Запоріжжі

Вибухи в Дніпрі та Запоріжжі пов'язані з ракетною атакою

У Дніпрі та Запоріжжі ввечері 25 жовтня відбулися вибухи, пов'язані з ракетною атакою. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ракети були запущені на міста з боку окупантів, а також було атаковано інші регіони країни за допомогою ударних безпілотників.

Ракети спочатку спрямовувались до Запоріжжя, але змінили курс на Дніпро

Вибухи в Запоріжжі та Дніпрі сталися приблизно о 23:02. Відомо, що ракети, запущені з Криму, спочатку спрямовувались до Запоріжжя, але змінили курс на Дніпро. Це може свідчити про проведення ще одного ракетного удару.

Ракетна атака на Дніпро підтверджена ОВА Дніпропетровської області

ОВА Дніпропетровської області підтвердила ракетну атаку на Дніпро. Зазначено, що в результаті атаки пошкоджена житлова забудова і сталася пожежа. Наразі триває з'ясування деталей. Кількість поранених становить дев'ять осіб, з яких четверо госпіталізовані. Серед постраждалих є 8-річна дівчинка, стан якої оцінюється як середньо-тяжкий. Також зруйновані будинки і медичний заклад.

Атака дронами в Києві забрала життя та пошкодила будівлю

Раніше було повідомлено про атаку дронами в Києві. Протягом тривалої тривоги один з дронів вразив багатоповерхівку в Солом'янському районі, що призвело до людських жертв і пошкодження будівлі.

На жахливі кадри наслідків атаки було поширено в Telegram-каналі ДСНС.

Київ оголосив повітряну тривогу через наближення ударних дронів

Також варто відзначити, що Київ знову оголосив повітряну тривогу через ударні дрони, що наближаються до столиці.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua