У Харкові окупанти вдарили КАБом по багатоповерхівці: є загиблі та поранені.

Окупанти обстрілюють багатоповерхівку в Харкові
Окупанти обстрілюють багатоповерхівку в Харкові

Російські війська нанесли удар по Харкову

Російські війська атакували густонаселений район Харкова, зокрема багатоповерхову будівлю в Київському районі, повідомили мер міста Ігор Терехов і очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наразі немає точної інформації про кількість загиблих та постраждалих. Очікується, що є жертви серед мешканців зазначеної будівлі.

У Харкові також відчувалися вибухи. Підробили події ще з'ясовуються.

За даними Олега Синєгубова, наразі зафіксовано двоє загиблих. Екстрені служби працюють на місці події для допомоги пораненим та збору інформації.

Раніше російські війська вже наносили ракетний удар по Харкову, що призвело до пошкодження цивільних будівель. Кількість постраждалих сягає 21 особи, з яких 17 госпіталізовані, включаючи 16-річного підлітка.

Це не перший подібний випадок у Харківській області. У ніч на 7 жовтня російські війська також завдали удару по різних районах, включаючи Харків. Один жінка постраждала через обстріл селища Митрофанівка в Куп'янському районі.

У ніч на 6 жовтня також було зафіксовано авіаудар російських окупантів по селу Черкаська Лозова в Харківській області. У результаті вибуху пошкоджено приватний будинок.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua