У Курську знову лунають вибухи.

Вибухи в Курську - наслідки терактів
Вибухи в Курську - наслідки терактів

Сьогодні вночі в Курську стався ряд вибухів, пов'язаних з роботою системи протиповітряної оборони. Місцева влада закликала жителів сховатися в безпечних місцях та оголосила про небезпеку, що пов'язана з ракетами. Про це повідомив в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов.

"Курська область: загроза атаки БПЛА. Будьте пильні! Сили та засоби протиповітряної оборони готові відбити можливу атаку", - зазначив Смирнов.

О 00:40 Смирнов повідомив, що система протиповітряної оборони збила три ракети, які належали Україні.

Також місцеві жителі у соціальних мережах повідомляють про сильні вибухи. Це вже друга ніч поспіль, коли в Курську стаються вибухи. Минулої ночі, за заявами російської влади, уламок збитої ракети впав на житловий будинок і спричинив пожежу.

Нагадаємо, що російські пропагандисти стверджують, що ЗСУ прорвали кордон у Курській області 6 серпня.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 30 липня в Курську прогримів вибух, через три хвилини після якого в області оголосили повітряну тривогу. Близько 4.00 над Курськом було чути вибух і був видно яскравий спалах на небі. Від гучного звуку у кількох районах автомобілів на стоянках спрацювала сигналізація.

До слова, Сили оборони України нанесли удар по важливим об'єктам ворога на території РФ, включаючи тягові електропідстанції в Курській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua