У лісах Прикарпаття за день знайшли тіла двох грибників.

Тіла грибників у лісах Прикарпаття
Тіла грибників у лісах Прикарпаття

Трагедія в лісах Івано-Франківщини: знайдено тіла двох грибників

12 жовтня вранці у лісах Калуського та Коломийського районів Івано-Франківщини було знайдено тіла двох грибників. Про це повідомила Держслужба з надзвичайних ситуацій в області.

Уранці 11 жовтня рятувальники розпочали пошуки чоловіка 1963 року народження, який пішов на збір грибів в ліс біля села Завій Новицької громади. Наступного ранку, 12 жовтня, місцеві мешканці знайшли його загибле тіло. Пошуки проводили з використанням безпілотників та кінологів з собаками.

Також 12 жовтня до рятувальників звернулися родичі громадянина 1971 року народження, який зник після того, як вийшов на збір грибів біля села Товмачик. Його тіло було знайдено наступного ранку та доставлено до села.

Рятувальники нагадують грибникам про необхідність дотримуватися правил безпеки у лісі: не виходити на збір грибів, якщо почуваєтеся погано; завжди мати при собі аптечку першої допомоги; уникати походів у незнайомих місцях та за несприятливих погодних умовах.

Раніше, прикордонники врятували ухилянта, який намагався незаконно перетнути кордон до Словаччини. Його знайшли знесиленим та переохолодженим.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua