У Московській області ліквідовано керівника центру безпілотників Міноборони РФ.

Голова центру безпілотників Міноборони РФ ліквідований
Голова центру безпілотників Міноборони РФ ліквідований

У місті Коломна Московської області РФ 27 вересня було знищено полковника російської окупаційної армії Олексія Володимировича Коломєйцева. За даними розвідки, 51-річний Коломєйцев керував заводом № 924 безпілотної авіації міністерства оборони РФ, який займається підготовкою фахівців з використання безпілотників, зокрема "Шахедів", а також персоналу з обслуговування БПЛА. Окупант безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення Росії і здійснення воєнних злочинів проти України.

«ГУР МО України нагадує – за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата», – сказано у повідомленні.

Раніше у Курській області ЗСУ за допомогою безпілотника ліквідували командира десантно-штурмового полку ПДВ РФ підполковника Олександра Куріна з позивним "Шкіпер".

Нагадаємо, що військові ЗСУ ліквідували на Донеччині капітана Олександра Лапшина. Також було знищено майже весь склад батальйону 98-ї гвардійської дивізії Повітряно-десантних військ РФ міста Іваново, яким командував Лапшин.

Крім того, на війні в Україні загинув ексдепутат "Єдиної Росії" від Чувашії Володимир Дмитрієв. Він нібито отримав легке поранення і потрапив до шпиталю, який пізніше атакував безпілотник.

Також повідомлялося, що ЗСУ ліквідували російського депутата верховної ради Хакасії від Комуністичної партії Дмитра Іванова, який воював у складі ПВК "Вагнер".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua