У ніч на 30 липня СБУ атакувала російську нафтобазу у Курській області – Генштаб.

правоохоронці атакували нафтобазу в Курській області
правоохоронці атакували нафтобазу в Курській області

СБУ атакувала російську нафтобазу

30 липня вночі Служба безпеки України провела атаку на російську нафтобазу у Курській області. Це було зроблено засобами СБУ спільно з іншими частинами Збройних сил. В результаті обстрілу об'єкту противника загорілася пожежа. Про це повідомили у Генеральному штабі у Telegram.

За даними Генштабу, нафтобаза під назвою "Логістичний центр №43", яка розташована у селищі Вози Курської області, була піддана обстрілу. Розвідка підтвердила, що через це на об'єкті виникла пожежа.

Докладніша інформація про наслідки атаки на нафтобазу наразі невідома. Генеральний штаб продовжує уточнювати дані.

Удар був завданий силами та засобами СБУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 30 липня в Курську прогримів вибух, через три хвилини після якого в області оголосили повітряну тривогу. Близько 4.00 над Курськом було чути вибух і видно яскравий спалах у небі. Від гучного звуку у кількох районах у автомобілів на стоянках спрацювала сигналізація.

Нагадаємо, Сили оборони України провели ще одну атаку на важливі об'єкти противника на території РФ. Зокрема було пошкоджено низку тягових електропідстанцій у курській області.

У Генеральному штабі підкреслили, що російська промисловість, яка підтримує війну проти України, є законною мішенню для наших військ.

Варто відзначити, що зазначені об'єкти забезпечують функціонування залізниці в РФ, яка транспортує озброєння та військову техніку для підтримки окупаційної армії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua