У Польщі 18-річна українка викинула свою новонароджену дитину в смітник.

Українська дівчина кидає дитину у смітник
Українська дівчина кидає дитину у смітник

У місті Бжезіни було знайдено тіло новонародженої дитини у смітнику на автобусній зупинці. Пасажир, який чекав на автобус, виявив його. За даними видання inpoland, 18-річна українка народила дитину в робітничому хостелі. Після пологів вона загорнула малюка в поліетиленовий пакет і викинула його на смітник.

Поліція затримала не тільки матір, але й трьох її родичів: сестру, хлопця та двоюрідного брата, які були молодшими 20-ти років. Вони підозрюються у перешкоджанні слідству, змиваючи кров і очищаючи матрац. Всім затриманим заборонено виїзд з країни.

Мати дитини стверджує, що не знала про свою вагітність. Судмедексперти поки не встановили причину смерті новонародженого, проте не виключають такі можливості, як асфіксія, кровотеча або застуда. Сьогодні жінці було пред'явлено звинувачення у дітовбивстві, але кваліфікація дії може змінитися після психіатричної експертизи.

Раніше в Німеччині протягом тижня правоохоронці активно розшукували дев'ятирічну українку, яка зникла. Виявилося, що дівчинку жорстоко вбили під час дороги до школи. Загиблий загадковим чином опинився у гробі. Злочин викликав широку хвилю обурення і понесення відповідальності з боку українського уряду.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua