У Празі локомотив зіткнувся із потягом: десятки постраждалих (фото).

Локомотив зіткнувся із потягом: постраждалі
Локомотив зіткнувся із потягом: постраждалі

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди станція Прага-Лібень була свідком зіткнення пасажирського потягу з локомотивом. Внаслідок цього, 25 людей зазнали травм. Рятувальні служби утримують, що багато людей зазнали травм різної важкості через це зіткнення.

З метою забезпечення медичної допомоги потерпілим, евакуаційний потяг був викликаний для перевезення їх до Височан. Деякі з постраждалих мали проблеми зі здоров'ям, такі як травми голови та нудота.

Наразі поліція та залізнична інспекція займаються розслідуванням цієї події, винуватцями якої підозрюється вчинення навмисної шкоди або недбалості.

Варто зазначити, що минулого року у червні сталася подібна пригода в Чехії, коли зіткнулися два потяги у Пардубіцях. В результаті цього інциденту загинуло четверо осіб, включаючи громадян України. Ще 34 особи отримали легкі травми, які були надані медичної допомоги на місці. Постраждалі були також доставлені до лікарень у Пардубіцях та Градець Кралове.

Також у червні минулого року в Словаччині мало місце зіткнення потягу з автобусом у місті Нове Замки, в результаті чого загинуло п'ятеро людей. Ця серйозна ДТП сталася на залізничному переїзді на Дворській дорозі о 6 годині вечора. П'ятеро людей загинули, а ще п'ятеро були постраждалі через зіткнення автобуса з потягом.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua