У Росії прогриміла серія вибухів: безпілотники атакували військовий аеродром та нафтобазу.

Вибухи на військовому аеродромі і нафтобазi
Вибухи на військовому аеродромі і нафтобазi

Безпілотники атакували аеродром у Ростовській області та нафтобазу у Білгородській області

3 серпня безпілотники атакували військовий аеродром у Морозівську Ростовської області та нафтобазу у Білгородській області. Про це повідомляють російські Telegram канали.

Губернатор Василь Голубєв повідомив, що в результаті атаки БпЛА на Ростовську область пошкоджено "складські об'єкти" у Кам'янському та Морозівському районах. Служби екстреного реагування ліквідують загоряння. Інформація про постраждалих уточнюється.

Російські канали зазначають, що в Морозівську знаходиться військовий аеродром, і, за словами місцевих жителів, вибухи було чути саме в цьому районі. Полум'я свідчить про пожежу в складі боєприпасів. При цьому повідомлялося також про вибухи у Міллеровому, але це, ймовірно, робота ППО.

Після атаки дронів у Кам'янському районі горять резервуари з паливом. Губернатор Ростовської області уточнив, що минулої ночі регіон атакували 55 українських БпЛА. Жертв та постраждалих немає, тільки ліквідацією наслідків займаються служби екстреного реагування.

У Кам'янському районі Ростовської області дронами атакований ФГКУ комбінат "Атлас". У Білгородській області безпілотники атакували нафтобазу на території Губкінського міського округу. Губернатор В'ячеслав Гладков заявив, що атаку здійснили Збройні сили України. Полум'я на нафтобазі було швидко прибрано, постраждалих немає.

Нагадаємо, у Курську також сталося удар дронів та сильні вибухи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua