У Росії розбився гелікоптер: стало відомо, хто був на борту.

Розбите вантажне вертолітра на тлі лісу
Розбите вантажне вертолітра на тлі лісу

У районі Амурської області в Росії зник вертоліт Robinson R66 з трьома людьми на борту, які працювали в гірничій компанії. За даними Міністерства надзвичайних ситуацій РФ, аварійний маяк вертольота спрацював під час незареєстрованого польоту в Зейському муніципальному окрузі. В даний момент рятувальники проводять пошукові роботи з використанням гелікоптера Мі-8Т Росавіації.

Пізніше виявилося, що вертоліт Robinson R66 потрапив у аварію. За попередніми даними, місце катастрофи знаходиться в тайзі поблизу села Золота Гора. Інформація від Amur Mash свідчить, що маяк аварії спрацював за 35 кілометрів від села ввечері 16 вересня.

Зниклі особи - пілот і двоє пасажирів - працювали в компанії "Хергу", яка є провідним видобувачем золота в області. Вертоліт належав даній компанії.

У зв'язку з порушенням правил руху та експлуатації повітряного судна відкрито кримінальну справу.

Нещодавно в Московській області стався летальний випадок зі збитком літака Ан-2 та загибеллю екіпажу. Також, наприкінці серпня в Росії зник гелікоптер Мі-8, який летів на вулкан Вачкажець, і ніхто з 22 осіб, які перебували на його борту, не вижив.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua