У Румунії знайдено мертвим 26-річного українця: подробиці.

Український хлопець без ознак життя
Український хлопець без ознак життя

Знайшли мертвим українця з вогнепальним пораненням в Румунії

У румунському повіті Ботошані, біля кордону з Україною, знайшли мертвим 26-річного українця з вогнепальним пораненням. Поліція розпочала розслідування обставин смерті чоловіка. Про це повідомляє видання News.ro.

Рано вранці сусід позвонив на поліцію, повідомляючи про мертвого громадянина України, якого він знайшов у своєму будинку. Поліція прибула на місце і розпочала розслідування. З'ясувалося, що українець приїхав до Румунії декілька днів тому та домовився з власником будинку про проживання в обмін на працю по господарству.

Уранці у суботу власник знайшов мертве тіло українця з вогнепальним пораненням у голову. Поруч з тілом знаходилась мисливська зброя.

Поліція Ботошані повідомила, що на місці події проводяться слідчі дії для з'ясування всіх обставин інциденту. Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства та порушення правил зберігання зброї.

За даними джерела News.ro в поліції, загиблий чоловік нелегально потрапив до Румунії разом з іншим українцем, і вони жили разом. Наразі невідомо, де перебуває другий чоловік і чи є він підозрюваним у розслідуванні.

Також недавно в притулку для біженців у німецькому місті Росток від поранень помер 46-річний українець. 

У Мурнау на півдні Німеччини невідома особа завдала смертельних ножових поранень двом українцям. Затримали підозрюваного, він є росіянином за даними поліції. Вбиті українці виявилися військовослужбовцями.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua