У справі ДТП з вини посадовця БЕБ Ткачука слідчі хочуть вилучити усю медичну документацію жінки, що залишилася без ніг.

Вилучення медичної документації постраждалої жінки
Вилучення медичної документації постраждалої жінки

У липні цього року керівник детективного підрозділу БЕБ Олександр Ткачук потрапив у ДТП, яке призвело до втрати обох ніг жінкою. Незважаючи на це, Ткачука не підозрюють і не відсторонили від посади, а також не було обрано запобіжний захід. Замість цього, суд вирішив вилучити медичну документацію у потерпілої.

«Надати дозвіл слідчому Другого слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві Особі_3 , на тимчасовий доступ, з можливістю вилучення оригіналів медичної документації, в тому числі медичних карт стаціонарного хворого, рентген знімків, результатів МРТ, СКТ та інших досліджень на ім'я: Особа_6 , Інформація_2, які знаходяться у КНП «Інформація_5», що розташована за адресою: адреса_2»».

Також, якщо жінка відмовиться передати слідчому оригінали своїх медичних документів, суд дозволив провести обшуки.

«У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів».

Для того, щоб жінка отримала статус інваліда внаслідок ДТП, їй потрібні оригінали медичних документів, таких як амбулаторна медична карта, форма 088/с та довідки від різних спеціалістів, які підтверджують стан її здоров'я.

Нагадаємо, що 17 липня 2024 року Олександр Ткачук зіткнувся у нерухомий автомобіль Dodge та травмував жінку Кристіну Безрук, що призвело до втрати нижніх кінцівок.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua