У справі вбивства Ірини Фаріон з’явилися нові докази .

Обвинувачуваній Ірині Фаріон пред'явлено нові докази
Обвинувачуваній Ірині Фаріон пред'явлено нові докази

У справі вбивства Ірини Фаріон знайшли нові докази, які підтверджують присутність підозрюваного Зінченка на місці злочину. Про це розповіла адвокатка доньки Фаріон Наталія Романик у інтерв'ю "Українським новинам".

За словами адвокатки, тримання під вартою Зінченка було продовжено до 17 листопада через нові докази з одорологічної експертизи. Цей доказ підтверджує наявність підозрюваного на місці злочину з імовірністю 99,99%, що відвертається від його заяв.

Одорологічна експертиза - це вид біологічного дослідження, яке використовує запахові сліди. Вона схожа на дослідження папілярних ліній, оскільки запахові сліди є унікальними, як ДНК. Це дослідження проводиться за допомогою спеціалістів та спеціальних собак-детекторів.

Адвокатка також зазначила, що донька Фаріон не буде надавати більше інформації щодо досудового розслідування, щоб не завдавати завади слідству.

Фонд розкриття

За версією поліції, підозрюваним у вбивстві Ірини Фаріон є 18-річний хлопець В'ячеслав Зінченко. 19 липня 2024 року він вчинив криваве убивство, постріливши Фаріон у голову. Внаслідок цього вона отримала важкі травми і померла у лікарні.

До Зінченка застосовуються заходи запобіжного характеру, адвокат стверджує, що його клієнт не визнає вину. Також варто зазначити, що суд відхилив заяву адвоката про проведення кримінального провадження проти доньки Фаріон.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua