У США невідомий відкрив вогонь поблизу університету, є жертви.

Стрілянина біля університету в США
Стрілянина біля університету в США

У США невідомий відкрив вогонь біля університету, що призвело до смерті однієї людини та поранень у кількох інших. Поліція з'ясовує обставини інциденту і проводить розслідування, щоб з’ясувати мотиви стрілка та його особу. Про це повідомляє американська газета The Hill.

За даними правоохоронців, інцидент стався на перехресті Джефферсон-стріт і 27-ї авеню N. близько о 17:00 за місцевим часом (опівночі 13 жовтня за Києвом). Після цього університет повідомив про стрілянину неподалік від кампусу.

Поліція Нешвілла повідомила, що 10 людей з отриманими вогнепальними пораненнями були доставлені до місцевих лікарень. Серед них одну загинула – 24-річний чоловік. Наразі немає точної інформації про того, хто відкрив вогонь, але поліція зазначила, що "принаймні один із постраждалих може бути причетний до інциденту".

Місце події охороняється, і всі поранені знаходяться в районних лікарнях. Інцидент стався під час зустрічі випускників цього університету.

Американські ЗМІ також нагадують, що подібні випадки насильства сталися рік тому в інших університетах, зокрема в Університеті штату Моргана та Університеті штату Боуї, також під час святкувань зустрічей випускників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Києва розлючений водій, який порушив правила, напав на інспекторку.

До слова, ніч на 27 серпня невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua