У Сумах пролунали вибухи.

Вибухи в Сумах
Вибухи в Сумах

Вибухи пролунали у Сумах та Ізмаїльському районі

Сьогодні, 7 серпня, о 22:06 в місті Суми були почуті перші вибухи. Що саме спричинило ці вибухи і які наслідки вони мали - поки що невідомо. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ворожа авіація діяла з активністю, а також була загроза використання авіаційних засобів ураження в прикордонних областях. Таку інформацію надав Суспільне.

У Сумах було чутно вибухи

Останнім часом російські війська збільшили активність своєї авіації біля прикордонних районів Сумської області. В Сумах вибухи трапилися навіть вчора, а 6 серпня було здійснено ракетний удар по інфраструктурі Сумського району.

Нагадаємо, що вчора в Сумах також були чутні вибухи.

Надаємо також інформацію, що у Ізмаїльському районі Одеської області двоє людей постраждали в результаті атаки російських безпілотників. Частина будівлі пошкоджена та загорілася. Персоналом Державної служби з надзвичайних ситуацій було швидко припинено пожежу.

Також варто зазначити, що 11 травня в Сумах о 16:10 і в Кривому Розі о 16:26 пролунали вибухи. Перед цим Повітряні сили України повідомили про активну діяльність ворожої тактичної авіації на сході та півдні країни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua