У застосунку «Київ Цифровий» з’явилося масштабне оновлення.

Мобільний додаток «Київ Цифровий» оновився
Мобільний додаток «Київ Цифровий» оновився

Оновлення 3.0 застосунку "Київ Цифровий"

Команда мобільного застосунку "Київ Цифровий" представила свою нову версію - оновлення 3.0, в якій додали новий розділ з корисними посиланнями і змінили головне меню. Про це повідомляє КМДА.

Заступник голови КМДА Петро Оленич зазначив, що команда завжди слухає своїх користувачів і впроваджує їх пропозиції. Він впевнений, що новий реліз зробить застосунок ще більш зручним і приємним у використанні.

Однією з головних особливостей застосунку "Київ Цифровий" є наше постійне прагнення чути наших користувачів і впроваджувати їхні пропозиції. Ми впевнені, що нова версія застосунку зробить його використання ще зручнішим і приємнішим.

У новому оновленні застосунку поліпшили інтерфейс, зробивши його сучаснішим, а навігацію - зручнішою. Тепер, здійснивши зміщення екрану вліво, користувач потрапить до свого профілю, а вправо - до всіх сервісів.

Кількість сервісів у "Київ Цифровий" перевищує 30, тому головне меню було змінено для більш зручного розміщення.

Відповідаючи на прохання користувачів, розробники додали окремий розділ з корисними посиланнями на міські сайти, такі як благодійні фонди, способи допомогти армії та інші корисні ресурси.

Нагадаємо, що "Київ Цифровий" також тестує нову функцію безконтактної оплати в громадському транспорті.

Раніше у Києві школярам надали можливість замовити цифрову картку для безкоштовного проїзду.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua