Удар по Харківщині: енергетики повернули електрику жителям області .

Енергетики відновили електрику на Харківщині
Енергетики відновили електрику на Харківщині

Ліквідована аварійна ситуація з електропостачанням на Північній Салтівці та в селі Жуковського

Фахівці АТ «Харківобленерго» відновили електропостачання для жителів Північної Салтівки та сел. Жуковського, які залишились без електроенергії через нічний ворожий удар. Пресслужба компанії повідомляє про це.

Близько 60 000 абонентів залишилися без світла через пошкодження високовольтної лінії електропередач внаслідок ворожого удару.

«Оперативні аварійні бригади «АТ «Харківобленерго» усунули пошкодження високовольтної лінії електропередач за лічені години. Споживачам у Північній Салтівці та селищі Жуковського було відновлено електропостачання», - йдеться у повідомленні.

За словами виконуючого обов'язки генерального директора підприємства В'ячеслава Кравцова, у відновлення електропостачання були задіяні фахівці Харківського високовольтного району електричних мереж, Харківських міських електромереж та диспетчери Центральної диспетчерської служби.

Нічний ворожий удар по Харкову та передмістю

9 вересня, близько 3:00 російські військові завдали авіаударів по Харкову та передмістю міста, використовуючи кілька керованих авіабомб. В результаті пошкоджено високовольтну лінію електропередач, що призвело до перебоя в електропостачанні.

Раніше з'явилися звіти про рух ворожих літаків у напрямку Харкова перед ворожим обстрілом. Мешканці передмістя також чули вибухи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua