Удар по Кривому Рогу: влада повідомила нові деталі (фото).

Уламок машини після вибуху
Уламок машини після вибуху

Кількість постраждалих у Кривому Розі зросла до восьми людей

Кількість постраждалих у Кривому Розі після обстрілу з території Російської Федерації збільшилась до восьми осіб. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Лисак.

Серед потерпілих також 64-річний та 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно

За словами голови обласної військово-цивільної адміністрації, у Кривому Розі постраждав гаражний кооператив та 12 автомобілів. Також вибиті вікна у готелі.

Наразі на місці події працюють всі необхідні служби. Рятувальники проводять огляд території.

Нагадаємо, російські війська знову обстріляли Кривий Ріг. Варто зазначити, що 28 серпня у Кривому Розі на Дніпропетровщині оголошено день жалоби після російського удару, внаслідок якого загинуло чотири людини.

У ніч з 26 на 27 серпня було вчинено обстріл балістичною ракетою готелю в Кривому Розі. Раніше повідомлялося про двох загиблих та четверо поранених.

Ракета влучила у готель, спричинивши часткове зруйнування чотириповерхової будівлі. Також було пошкоджено шість магазинів, чотири багатоповерхових житлових будинки та вісім автомобілів.

Пошуково-рятувальні роботи на місці інциденту вже завершено.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua