Україна-Грузія: анонс, прогноз та ставки на матч Ліги націй.

Україна-Грузія: матч Ліги націй
Україна-Грузія: матч Ліги націй

Українська збірна з футболу зіграє матч з Грузією в рамках Ліги націй УЄФА. За прогнозами букмекерів, українці вважаються фаворитами. "Главком" надає інформацію та прогноз на цю гру.

Матч Україна - Грузія відбудеться на стадіоні "Познань" в Познані. Початок гри о 21:45 за київським часом. Це буде третій матч для української команди в турнірі, де вони досі не змогли здобути перемогу.

Букмекери встановили коефіцієнти на найімовірніших авторів голів у цьому матчі. Фахівці очікують, що Артем Довбик заб'є перший гол за збірну з червня, на це коефіцієнт 3,00. Коефіцієнт на гол Яремчука - 3,6, а на гол Хвича Кварацхелія - 3,5.

Україна знаходиться на останньому місці в групі з нулем очок. Третя Чехія має 3 бали, друга Албанія - 3 пункти, а лідер Грузія набрала найбільше балів - 6.

Українська букмекерська контора Favbet визнала збірну України мінімальним фаворитом. Коефіцієнт на перемогу "синьо-жовтих" становить 2,24, тоді як на перемогу грузинської команди - 3,45. Ймовірність нічиєї оцінюється трохи вище з коефіцієнтом 3,35.

Любителі відкритого футболу можуть спробувати зробити ставку на результативну нічию 2:2, яка має привабливий коефіцієнт 14,00. Крім того, дубль Артема Довбика збільшить виграш у 13 разів.

Австрійська контора Bwin запропонувала схожі коефіцієнти. На перемогу України вони встановили коефіцієнт 2,15, а на перемогу Грузії - 3,40. Нічия оцінюється на рівні 3,30.

Ризикована ставка на те, що обидві команди заб'ють у кожному з таймів, має привабливий коефіцієнт 14,50. Ставка на гол Івана Калюжного при перемозі України принесе гравцям виграш у 20 разів більше.

Варті згадати, що більше 25 років тому, 9 жовтня 1999 року відбувся один з найемоційніших матчів збірної України, коли команда перемогла Росію в останньому турі відбору до чемпіонату Європи 2000 року.

Зазначимо, що восьмий тур Другої німецької Бундесліги став примітним. Ця ліга зазвичай не привертає багато уваги, але дуже цікавий матч не залишив байдужими глядачів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua