Україна – Грузія: цікаві факти перед матчем.

Україна і Грузія готуються до матчу
Україна і Грузія готуються до матчу

Матч Ліги націй: Україна - Грузія

Сьогодні в польській Познані на стадіоні Enea Arena відбудеться матч 3-го туру Ліги націй 2024/2025 у групі В1 Україна - Грузія. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Офіційну програму матчів групи В1 Ліги націй 2024/2025 Україна - Грузія та Україна - Чехія, який пройде 14 жовтня у Вроцлаві на "Тарчинському Арена Вроцлав", можна скачати за посиланням.

За декілька годин до початку зустрічі давайте трохи ближче познайомимося із сьогоднішньою версією збірної Грузії.

Сьогодні синоптики прогнозують у Познані під час матчу суху, майже безвітряну погоду з температурою +10 градусів за Цельсієм.

Сьогоднішній матч збірна України проведе в жовтому комплекті форми. Грузини зіграють у червоному.

Тим часом УЄФА назвав суддівську бригаду, яка працюватиме на матчі 4-го туру групового етапу Ліги націй 2024/2025 у квартеті В1 Україна - Чехія, що відбудеться 14 жовтня у Вроцлаві на "Тарчинському Арена Вроцлав". Початок о 21:45 за київським часом.

Окрім матчу в Познані, сьогодні в групі В1 Ліги націй 2024/2025 відбудеться ще один поєдинок: у Празі на стадіоні Epet Arena збірна Чехії прийматиме Албанію. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, де і коли дивитись матч Ліги націй Україна-Грузія 11 жовтня.

До слова, більш ніж чверть сторіччя тому, 9 жовтня 1999 року, відбувся один з найемоційніших матчів у історії збірної України. В останньому турі відбору до чемпіонату Європи 2000 року команда Йожефа Сабо зіграла виїзний матч проти Росії та здобула перемогу.

Нагадаємо, у восьмому турі Другої німецької Бундесліги сталася приголомшлива подія. Ця ліга рідко дає багато приводів для обговорення, але нещодавно відбувся дуже дивний матч, який просто неможливо не помітити.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua