Україна відправляє війну додому і це справедливо, - Зеленський.

Зеленський виступає на презентації миру
Зеленський виступає на презентації миру

Зеленський відвідав прикордонні райони Сумщини та висловив підтримку українським підрозділам

Президент України Володимир Зеленський повідомив про свій візит на Сумщину, де відвідав прикордонні райони. Він наголосив на ефективності дій українських підрозділів у відповідь на російське вторгнення.

"Наші підрозділи надзвичайно ефективно відповідають Росії саме на її вторгнення, відправляючи війну туди, звідки Росія цю війну й принесла на нашу землю", - заявив Зеленський під час виступу на VII Міжнародному ветеранському форумі.

Президент підкреслив, що такі дії є не лише справедливими, але й ефективними. За його словами, для вигнання окупантів з української землі необхідно створювати якомога більше проблем на території Росії.

Зеленський відзначив зростаючу результативність українських військових операцій. Він згадав про оборонні дії на Донеччині, Харківщині та півдні України, звільнення Чорного моря від російського флоту, операцію в Курській області та майже щоденні удари по російських військових об'єктах.

"Усе це наш системний шлях захисту України, шлях завершення цієї війни на умовах незалежної України", - підсумував Президент.

Нагадаємо, Зеленський вислухав Сирського та голову Сумщини.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua