Українська асоціація футболу презентувала нову форму збірних України.

Нова форма збірної України
Нова форма збірної України

УАФ представила нову форму збірної України на новий сезон

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила про презентацію нових домашніх та виїзних комплектів форми збірних України на наступний футбольний сезон. Згідно з повідомленням УАФ, гаслом нових форм стала фраза "Слава Україні".

Одяг для всіх збірних України, включаючи чоловічу, жіночу та молодіжну команди, став постачатися компанією Adidas. Презентація нової форми відбулася 9 жовтня і включала домашні та виїзні комплекти форми для наступного сезону 2024/2025.

Нові домашні та виїзні форми інспіровані прапором України. Вони мають три смужки на плечах і надпис "Слава Україні!" на спині.

УАФ пояснили, що нова форма символізує зв'язок між українською культурою та футболом. Вона виготовлена за технологією AERO READY, яка забезпечує відвод вологи і комфорт гравців і вболівальників. Крім того, форма виготовлена зі 100% перероблених матеріалів, що відповідає стратегії Adidas зі скорочення пластикових відходів.

Варто зазначити, що збірна України піднялася на одне місце у рейтингу ФІФА після матчів у Лізі націй. В активі української збірної наразі 1548.29 бала.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua