Україну накриють заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше.

Морози в Україні: найхолодніше місце
Морози в Україні: найхолодніше місце

Заморозки до 3 градусів очікуються в середу

Синоптик Наталія Діденко повідомила про значне похолодання, яке очікується у середу, 16 жовтня. Вночі температура може впасти до 3 градусів.

Осінь в Україні продовжує вражати різкими змінами температур. Протягом тривалого періоду мешканці країни насолоджувались теплом, але останнім часом сталося похолодання та дощі. І тепер погода готує новий сюрприз.

У західних областях України передбачають заморозки 0-3 градуси вночі, але вдень буде трохи тепліше - +9+12 градусів. На Закарпатті температура підніметься до +16 градусів. Опадів не передбачається, очікується сонячна погода.

У центральних областях також буде дощ і волога. Вночі очікується +8+11 градусів, а вдень температура підніметься до +9+13 градусів. У східних областях також передбачається дощ, але трохи тепліше - +11+14 градусів.

Південна частина країни також отримає дощі, місцями сильні. Температура повітря буде коливатися від +11 до +16 градусів.

У Києві в середу очікується хмарна погода з дощем. Вночі буде холодно - +3, +4 градуси, а вдень термометр покаже +10 градусів.

Мешканцям будинків, де ще не включили опалення, радять забезпечити додаткове утеплення через наближення заморозків. Очікується, що найближчої ночі заморозки розпочнуться з західних регіонів країни, де буде ясне небо. В інших частинах України буде значна хмарність, що утримуватиме температуру від раптового падіння. Але починаючи з 17 жовтня похолодання пошириться і на інші області.

17, 18, 19 та 20 жовтня, при збільшенні площі опадів (антициклон) ймовірність заморозків цілком пошириться на більшу частину території України. Не мерзніть!

Нагадаємо, експерт розкрив критичну межу температури взимку. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua