Умєров розповів про переваги застосунку "Армія+".

Умєров розповідає про переваги застосунку Армія+
Умєров розповідає про переваги застосунку Армія+

Міністр Умєров: Мобільний застосунок "Армія+" переведе рапорти в електронну форму

Міністр оборони Рустем Умєров заявив про запуск нового мобільного застосунку під назвою "Армія+". Завдяки цьому застосунку українські військовослужбовці зможуть перевести паперові рапорти в електронну форму.

"Коли ми розпочали роботу над цим застосунком, зробили опитування, щоб з'ясувати, які цифрові послуги найбільш потрібні в армії на сьогодні. Наше опитування показало, що понад 64% військовослужбовців вважають переведення паперових рапортів в електронну форму найважливішою. Починаючи з сьогоднішнього дня, "Армія+" реалізує це. На платформі зможуть оформляти рапорти для відпусток, допомоги та оздоровлення. І це тільки початок", - сказав Умєров.

Міністр також зазначив, що Україна працює над створенням послуги, яка допоможе об'єднати управління ресурсами та забезпечить ефективну координацію дій.

"Це дозволить нашим силам оборони діяти швидше, точніше і, головне, безпечно. Наша стратегія - модернізація та цифровізація армії для зміцнення обороноздатності військових операцій та спроможності нашої армії", - підкреслив міністр.

Джерело: Інтерфакс-Україна


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua