Унаслідок ударів РФ за добу на Херсонщині одна людина загинула, ще 24 поранені.

Херсонщина: удари РФ - один загиблий, 24 поранених
Херсонщина: удари РФ - один загиблий, 24 поранених

Росія обстрілює Херсонську область та вбиває мирних жителів

Російські війська продовжують обстрілювати Херсонську область, завдаючи великої шкоди місцевому населенню. Голова Херсонської ОВА, Олександр Прокудін, повідомив, що в результаті обстрілів загинула одна людина, а 24 людини, з них четверо дітей, отримали поранення.

За словами Прокудіна, російські війська успішно обстріляли багато населених пунктів області, включаючи Придніпровське, Зимівник, Антонівка, Садове, Комишани, Білозерка, Новодмитрівка, Томина Балка, Широка Балка, Софіївка, Станіслав, Шляхове, Берислав, Монастирське, Милове і місто Херсон.

Російські військові проявляють безжалісність у своїх безцінних обстрілах освітніх закладів, культурних центрів, бібліотек і адміністративних будівель, а також житлових кварталів мирних жителів. Зазначається, що 14 багатоповерхівок і 15 приватних будинків були зруйновані, а також пошкоджено приватні автомобілі.

Нагадаємо, що 2 жовтня російські загарбники атакували маршрутний автобус в Антонівці Херсонської області, що призвело до серйозних поранень 69-річної жінки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua