Ураган «Мілтон» налетів на узбережжя Флориди .

Ураган Мілтон зруйнував Флориду
Ураган Мілтон зруйнував Флориду

Ураган "Мілтон" досяг узбережжя Флориди зі швидкістю понад 190 км/год

За даними телеканалу CNN, ураган "Мілтон" третьої категорії наближається до міста Сієста-Кі на узбережжі Флориди, приносячи серйозні наслідки для регіону.

Прогнозується небезпека затоплення, сильні зливи та пориви вітру, які загрожують людям і майну. Ураган "Мілтон" утримуватиме свою силу протягом ночі до четверга, рухаючись через центральну Флориду.

Небезпечні для життя раптові повені й потоки затоплять місцеві райони, автомагістралі, вулиці й підземні переходи

За інформацією Національної метеорологічної служби, очікується, що стихія призведе до різних негативних наслідків. Уже понад 600 тисяч будинків і підприємств у Флориді залишаються без електроенергії, і ця кількість продовжує зростати.

Хоча сила урагану трохи зменшилася, він залишається небезпечним через швидкість вітру. За словами американської метеорологічної служби, цей ураган може стати одним з найсильніших за останні сто років і спричинити серйозні наслідки в Флориді.

За даними газети The Washington Post, ураган "Мілтон" наближається до західного узбережжя Флориди. Його потужність зменшилася, але він все ще небезпечний.

Президент США Байден відмінив свої поїздки до Німеччини та Анголи через цей стихійний лихоліт. Його візити були скасовані через очікувану траєкторію та силу урагану "Мілтон".

Варто згадати, що попередній ураган "Хелен" призвів до сотень загиблих і зниклих безвісти у США всього кілька днів тому.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua