Ураган «Мілтон» вже наніс велику шкоду у Флориді.

Руйнування під час урагану Мілтон у Флориді
Руйнування під час урагану Мілтон у Флориді

Ураган Мілтон, що вдарив по Флориді вночі з четвергу на п'ятницю, спричинив послідовність торнадо і призвів до відключення електрики в понад 1 мільйоні будинків. Про це інформує Агентство АР.

Понад 1 мільйон будинків і підприємств залишилися без світла вночі з четвергу на п'ятницю в Флориді. Найбільше відключень зафіксовано в окрузі Сарасота та сусідньому окрузі Манаті

Раніше метеорологи попереджали, що ураган Мілтон має третю категорію і рухається зі швидкістю до 160 км/год.

Першими наслідками стихії виявились Сієста Кі, відома своїми піщаними пляжами, а також густо заселений район Тампа-Бей. Унаслідок стихії змінено також Санкт-Петербург, Сарасота і Форт Маєрс.

Синоптики прогнозують наслідки від потужних дощів, які можуть спричинити повені в районах біля річок і озер.

Ураган Мілтон, що наближається до США, може стати одним з найсильніших штормів за останні століття в цій країні. Очікується, що він спричинить серйозні наслідки в штаті Флорида.

Президент США Байден скасував заплановані поїздки до Німеччини та Анголи через передбачувану траєкторію і силу урагану Мілтон.

Нагадаємо, що внаслідок урагану Хелен, який пронісся через Америку кілька днів тому, загинуло понад дві сотні людей, а сотні вважаються зниклими безвісти.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua