Ющенко здивував українців незвичайним автографом (фото).

Автограф Ющенко здивував українців
Автограф Ющенко здивував українців

Екс-президент Віктор Ющенко знову здивував українське медіаполе. Цього разу він залишив журналістові незвичайний автограф, що було розповісти українським журналістом та телеведучим Василем Зимою на сторінці Facebook.

У дописі зазначено, що Віктор Ющенко, спілкуючись з журналістом, намалював українську хатину на книзі "Недержавні таємниці. Нотатки на берегах пам'яті" та написав слова подяки за працю.

Журналіст Василь Зима розповів про свої враження від отримання автографа Віктора Ющенка. За його словами, це щось неймовірне. Він тепер має згадку та малюнок від живої історії України. Автограф був зроблений на книзі, де Віктор Ющенко розповідає про створення незалежної України.

Цей автограф вразив багатьох користувачів соціальних мереж, які були здивовані талантом екс-президента. Люди залишили багато позитивних коментарів, висловлюючи захват творчістю та підписом Віктора Ющенка.

  • Чудовий автограф;
  • Він дуже майстерно малює;
  • Браво вам і Віктору Андрійовичу;

Багато людей згадали, як вони відвідували подібні хати своїх рідних і з ностальгією поділилися цими історіями.

Нагадаємо, що з 2024 року Віктор Ющенко активно бере участь у Ютуб-проєктах, де обговорює історію та політику України. Після свого виконання пісні "Sorry Seems to Be the Hardest Word" з гумористами та блогерами, Віктор Ющенко звернув увагу на збір коштів на дрони та автомобілі для захисників України.

Відео, де Віктор Ющенко грає на фортепіано та повторює фразу "Це так", стало популярним.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua