В Івано-Франківську невідомі побили військового: поліція відкрила провадження.

Військового побили в Івано-Франківську
Військового побили в Івано-Франківську

Невідомі напали на військового у Івано-Франківську

У середу, 11 вересня, в Івано-Франківську невідомі напали на чоловіка у військовій формі. Поліція розпочала розслідування щодо місця перебування військового, причин бійки та всіх учасників події.

Свідок події зателефонував до управління поліції та повідомив про конфлікт між молодими людьми та військовим.

Очевидець зняв фрагмент сутички на мобільний телефон і передав відео слідчим. Поліцейські оперативно прибули на місце події.

Поліція проінтерв'ювала декількох свідків конфлікту, встановила особу постраждалого – 40-річного учасника бойових дій. Поки що чоловік не звертався до поліції. Здійснюються заходи для з'ясування його місцеперебування.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Раніше, 10 вересня, у Києві невідомі напали на військовослужбовця ЗСУ біля Михайлівського собору. В даний момент поліція з'ясовує обставини цього інциденту.

Також, після побиття ветерана у місті Сміла, поліція вже затримала підозрюваного та розпочала кримінальне провадження. Подібні випадки викликають гостру реакцію громадськості та привертають увагу відповідних органів влади.

Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України також висловили свою реакцію на ці події.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua