В Одесі трирічна дитина випала з вікна п'ятиповерхівки.

Дитина випала з вікна
Дитина випала з вікна

У Одесі 31 серпня сталася трагедія - трьохрічний хлопчик випав з п'ятого поверху будинку. Правоохоронці з'ясовують причини цього нещасного випадку.

«Дитина випала з вікна балкону квартири, що знаходиться на останньому поверсі пʼятиповерхового будинку в Пересипському районі Одеси», - розповіли правоохоронці.

Встановлено, що нещастя сталося тоді, коли батько хлопчика на декілька митей вийшов до іншої кімнати. Малюк використав стільчик, щоб дістатися до підвіконня, спираючись на москітну сітку, але випав з вікна.

Наразі дитина знаходиться в дитячій обласній лікарні.

«Раніше ця родина не привертала увагу правоохоронців. Вони мають позитивну характеристику за місцем проживання. Зараз поліція розслідує всі обставини цієї події», - додали правоохоронці.

Поліція закликає дорослих бути уважними до маленьких дітей і не допускати їх до вікон.

Нагадаємо, що в липні в Чернівцях на вулиці Садовій відбувся аналогічний випадок, коли маленька дівчинка випала з вікна третього поверху. Її госпіталізували з черепно-мозковою травмою та переломами черепа та кісток тазу.

Раніше благанням був випадок, коли дворічна дівчинка випала з вікна в одному з багатоповерхових будинків Дарницького району Києва.

Поліцейські, прибувши на місце події, виявили, що батьки перебували у стані алкогольного сп'яніння. У цей час дівчинка сама піднялася на стілець на балконі і випала з вікна.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua