В окупованому Криму посилився рух підпільників.

Підпільний рух у Криму зростає
Підпільний рух у Криму зростає

У Криму зміцнюється партизанський рух, який допомагає Силам оборони України виконувати бойові завдання. Про це повідомив Сергій Братчук, спікер Української добровольчої армії "Південь".

"Усі інструменти, які можливо залучити для звільнення нашого тимчасово окупованого Криму, є хорошими... Партизанський рух підпільників у Криму посилюється, розвивається, й партизани дуже багато допомагають Силам оборони для того, щоб виконувати бойові задачі, результати яких ми, щоправда, не завжди бачимо, бо про них поки що не розповідають. Операції тривають, тому сьогодні ворог відчуває, що партизанський рух у Криму є", сказав він.

У зв'язку з діями партизанів посилили фільтраційні заходи на тимчасово окупованих територіях, як у Криму, так і в Херсонській області. "Ворог відчуває, що тут діють проти нього. Нам відомо про зменшення особового складу та випадки отруєння. Це сталось не тільки через те, що російські солдати вживають "зелений змій", але і завдяки впливу партизанського руху", зазначив Братчук.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua